Resultaten voor accountantskantoor

accountantskantoor
 
Accountantskantoor Wikipedia.
Sinds de invoering van de WTA per 19 januari 2006 wordt onderscheid gemaakt tussen een accountantsorganisatie en een accountantskantoor. Een accountantsorganisatie heeft een vergunning in aanvraag van het AFM om wettelijke controles uit te oefenen. Een accountantskantoor heeft dat niet, derhalve mag een accountantskantoor geen wettelijke controles verrichten en valt daarmee buiten de reikwijdte van de AFM.
herfinanciering
Het Accountantskantoor Fiscaliteit, belastingconsulent, boekhouding, administratie.
Het is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar een geschikte accountant of belastingconsulent. Selecteer het gewenste kantoor. Het Accountantskantoor Soenen Partners bvba. Baron de Gieylaan 36, 9840 De Pinte. 32 09 280 73 60. Het Accountantskantoor Soenen Partners bvba.
herfinanciering
Home Accountantskantoor Helon.
Copyright 2018 Accountskantoor Helon bvba Created by The Website Company. Accountantskantoor Helon maakt gebruik van bestanden zoals cookies en andere technologieën om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze website geeft u aan hiermee akkoord te gaan.
mkb
Welkom Dirk Peck Accountantkantoor.
Wij, als accountantskantoor, kunnen u daarbij helpen. Wij bieden u alle informatie die u wenst op vlak van accountancy, fiscaliteit en diverse andere domeinen. Het is onze bezorgdheid om samen met u te zoeken naar de juiste beleidslijnen voor uw bedrijf.
Accountant
ACCM: Accountantskantoor Corthout Michel Partners, Wiekevorst en Hallaar.
Accountantskantoor Corthout Michel Partners heet u welkom op haar vernieuwde website. Ondertussen is ACCM uitgegroeid tot één van de bevoorrechte partners van VnV Horecamanagement Consulting. Zie tabblad Horeca. Om onze klanten nog beter te dienen heeft ACCM besloten om, naast de huidige boekhoudpakketten, het online officepakket Yuki binnen te halen.
nieuwegein
Accountantskantoor MVSII.
Home Een beroep doen op een beroepsbeoefenaar Een IAB-lid zoeken Search result. Een IAB-lid zoeken. Zoeken op naam, postcode. Uitoefening van het mandaat van onafhankelijk bestuurder certificaathouders. Accountant sinds 4/04/2011. Adres Salvialaan 7. Telefoon 32 475 85.20.86. GRAUWELS Marc WENSELAERS David ACCOUNTANTSKANTOOR M.V.S.
Accountant
Home JJ Accountants.
Accountantskantoor JJ reeds meer dan 25 jaar actief is in de accountancy sector? Al de medewerkers een hoog opleidingsniveau hebben, zij allen aangesloten zijn bij een of meerdere beroepsfederaties en bijgevolg minimaal 40 uren opleiding volgen om zo op de hoogte te blijven van recente wetswijzigingen?
accountant antwerpen
WDV Accountantskantoor Home.
Tevens is WDV Accountantskantoor lid van het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten. Deze beroepsorganisatie kijkt toe op de integriteit en hoogwaardige dienstverlening van de Accountant." Behind every good Business is a great Accountant." WDV Accountantskantoor bvba Posterijstraat 33 8793 Sint-Eloois-Vijve.
Accountant

Contacteer ons