Resultaten voor assistent accountant

assistent accountant
 
Vacatures Assistent Accountant AA.
Vacature Assistent Accountant. Vacatures Assistent Accountant RA. Vacatures Accountant AA. Vacatures Accountant RA. Vacatures Assistent Accountant. Vacatures Fiscaal en Lonen. Ingevulde Vacatures Accountancy. Interim Vacatures Accountancy. Inhuren Assistent Accountant. Copyright: Rousch 2018 Disclaimer Sitemap RSS Inloggen Privacy statement en cookiebeleid Non-discriminatie bepaling.
boekhouder worden
Wat is een Assistent accountant Jobbird.
De competenties waarover een assistent accountant beschikt zijn onder andere: Analytisch Klantgericht Nauwkeurig Klantgericht Luistervaardigheden Cijfermatig werken. Wat is het opleidingsniveau van een assistent accountant? Voor de functie assistent accountant dient er een opleiding gevolgd te worden op MBO niveau.
accountancy
Opleiding Junior assistent-accountant BOL N4 MBO Amersfoort.
Dit is jouw toekomst. Je kunt doorstromen naar een hbo-opleiding in dezelfde richting, zoals Accountancy. Ook kun je gaan werken als bedrijfsadministrateur of assistent-accountant, bij een accountantskantoor of een administratiekantoor. Je controleert dan of jullie klanten hun werk goed hebben gedaan.
management assistent
Junior assistent-accountant Graafschap College.
Past dit bij mij. Je werkt bij een administratiekantoor en controleert onder begeleiding van de accountant de administraties van klanten. Assisteren bij het voorbereiden van de periodeafsluitingen en het maken van het financieel jaarverslag zijn werkzaamheden die bij jouw functie horen.
accountant eindhoven
Junior Assistent-Accountant Landstede MBO.
Er is een draadloos netwerk dat maakt dat je in het hele gebouw goed kunt werken. Je krijgt meer informatie over vereiste specificaties en aanschaf van een laptop wanneer je je aanmeldt voor een opleiding. Voor meer informatie over studiekosten kun je bellen met 0800-0245666 gratis.
Junior Assistent-Accountant ROC van Amsterdam.
Dan is de opleiding Junior Assistent Accountant jouw startpunt voor een mooie carrière. Als junior assistent accountant werk je bij een accountantskantoor. Daar help je klanten van het kantoor met hun financiële administratie. Het is dus belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan.
Noorderpoort Junior assistent-accountant 25140.
Studeren bij Noorderpoort. Home Mbo opleidingen Marketing economie en administratie Junior assistent accountant 25140. Junior assistent-accountant Niveau 4. Als junior assistent-accountant kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een accountantskantoor. Je hebt contact met klanten en werkt voor hen de financiële gegevens bij en verzorgt de belastingaangiftes.
Junior assistent-accountant Beroepen in Beeld.
Als junior assistent accountant voer je administratieve handelingen uit voor klanten van een accountantskantoor. Je controleert of de klant de financiële administratie goed heeft uitgevoerd. Voor sommige klanten ga jij de financiële administratie doen. Je helpt de klant door aan het eind van de maand de balans en winst en verliesrekening op te stellen.

Contacteer ons