Resultaten voor accountants

accountants
 
Wie wil er nog accountant worden? NRC.
Ik ben werkgever. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Wie wil er nog accountant worden? Tekort De werkdruk is zo hoog, vinden jonge accountants, dat ze het vak de rug toekeren. Nu zijn er te weinig accountants.
online marketing mkb
Toezicht op accountants Corporate governance Rijksoverheid.nl.
Zij moeten dus kunnen vertrouwen op de vakbekwaamheid en onafhankelijkheid van de accountant. Onafhankelijk publiek toezicht op accountants. De AFM voert onafhankelijke, publiekelijke controles uit op accountants die een verklaring afgeven. Als het nodig is, spreekt de AFM de accountants aan op hun gedrag.
mkb brandstof
Gerritse Accountants Startpagina.
Inloggen Gerritse Accountants. Als ondernemer wilt u meer dan een goede accountant. Een AA-accountant die verder gaat dan alleen uw cijfers. Gerritse Accountants is een fullservice accountantskantoor met ruime ervaring in de ondersteuning en advisering van ondernemers en ondernemingen in het midden en kleinbedrijf MKB.
Accountant
RSW Accountants Adviseurs Wij helpen u graag vooruit!
Due to our excellent international contacts we are equipped with extensive knowledge and we give valuable advice. RSW accountants adviseurs. RSW Accountants Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen.
Accountant
Alan Accountants en Adviseurs Alan.
Alan Accountants en Adviseurs koppelt professionaliteit aan een pragmatische, no-nonsense aanpak. Wij treden op als partner van ondernemers en daar hoort in onze optiek een persoonlijke, informele omgang bij. Wij investeren in wederzijds vertrouwen met als doel dat onze opdrachtgevers optimaal gebruik kunnen maken van onze expertise.
Accountant
Janssen Accountants Dongen Janssen Accountants.
Janssen Accountants is een regionaal actief accountantskantoor met als grootste uitdaging om de ondernemer te ont zorgen op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur van het MKB willen wij ons kenmerken door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties.
deventer
Britse accountants willen zelf dominantie Big Four aanpakken Het Financieele Dagblad.
De Britse accountants willen zelf de dominantie van de vier grote kantoren Deloitte, PwC, EY en KPMG doorbreken. De vier mogen, als het aan de beroepsorganisatie ligt, samen nog maar 75% van de beursgenoteerde bedrijven in het Verenigd Koninkrijk controleren.
accountant amersfoort
Rijkse Accountants Adviseurs.
Sinds de start van Rijkse accountants adviseurs in 1955 hebben wij ons gespecialiseerd in accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op ons voor assurance-werkzaam heden, zoals de wettelijke controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken.
waalwijk

Contacteer ons