Zoeken naar berk accountants

berk accountants
 
Accountants Baker Tilly Berk berispt om belastingfraude.
x 0 Nieuws 12 juni 2017 Accountant Baker Tilly Berk vindt eigen handelen achteraf apert onjuist. In de tuchtzaak tegen twee accountants van Baker Tilly Berk heeft een van de twee accountants toegegeven dat hij onjuist heeft gehandeld toen hij een dubieuze belastingconstructie verhulde door middel van het aanpassen van facturen.
optimisation
Berk Accountants en Belastingadviseurs.
Omdat we in het verleden veel kantoren hebben overgenomen en vaak met combinatienamen hebben gewerkt zoals Berk Vervloet in Breda en Berk Vijverberg in Den Bosch, is de naam Berk wat minder bekend in vergelijking met andere grotere organisaties, vertelt Guus Janse, belastingadviseur en vennoot. In verband met die naamsbekendheid besloot het bedrijf in 1999 om nog maar een naam te hanteren; Berk Accountants en Belastingsadviseurs.
Slotenmaker

Sluit u nu aan bij 10.000 ambitieuze accountants. Ontvang de meest waardevolle artikelen, checklists en interviews in uw inbox, lees als eerste het laatste nieuws en word direct een betere accountant. Meld je aan voor de Finance.nl Banenspecial, de wekelijkse nieuwsbrief met alle relevante vacatures in jouw mailbox.
Spy
Accountants Baker Tilly Berk krijgen bijna miljoen euro boete voor falend klantenbeleid FD.
Home Nieuws 2018 7 Accountants Baker Tilly Berk krijgen bijna miljoen euro boete voor falend klantenbeleid FD. Nieuws 16 juli 2018 Accountants Baker Tilly Berk krijgen bijna miljoen euro boete voor falend klantenbeleid FD. Leestijd van ongeveer 3 minuten 0 reacties.
slotenmaker breda
Werken bij l Baker Tilly Berk.
Baker Tilly Berk behoort met 14 vestigingen, ruim 900 medewerkers en een grote nationale en internationale klantenportefeuille tot de grotere accountants en advieskantoren van Nederland. Maar Baker Tilly Berk biedt meer. Wij helpen organisaties ook met bedrijfsjuridisch advies, IT Advisory, risk performance management en subsidie-audits.
accountantskantoor
Baker Tilly Berk Baker Tilly Berk.
IT brengt ook uitdagingen met zich mee op het gebied van informatiebeveiliging, betrouwbaarheid van data en beheersbaar maken van risicos. Baker Tilly Berk biedt een uitgebreid palet aan online dienstverlening aan waardoor het voeren van een up-to-date administratie voor iedereen is weggelegd.

Contacteer ons