Zoeken naar AA accountants

AA accountants
 
Praktijkopleiding AA Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.
Beroepseed voor accountants. Bestuur en organisatie Praktijkopleidingen. Nieuwe varianten praktijkopleiding. Nieuws en Agenda. Over de NBA. Documenten PO AA. Wat doet het stagebureau. Derde jaar praktijkopleiding AA. Tweede jaar praktijkopleiding AA. Eerste jaar praktijkopleiding AA. NBA Stagebureau AA. Verplichte cursussen AA.
google advertentie
Theoretische opleiding AA Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.
Alle accountantsopleidingen AA en RA kennen een brede, gemeenschappelijke theoretische basis. De meeste eindtermen voor deze basis zijn opgenomen in de bachelor en de masteropleidingen in accountancy. Na de basis zijn er twee oriƫntaties voor de vervolgstudie: Assurance en Accountancy. De keuze voor een van deze oriƫntaties maak je in de loop van de studie, na de bachelor hbo of master wo. Sinds januari 2016 zijn er nieuwe eindtermen voor de accountantsopleidingen. De nieuwe eindtermen maken onderscheid tussen accountants die worden opgeleid voor de jaarrekeningcontrole en accountants die worden opgeleid voor andere werkzaamheden op het gebied van de accountancy.
bewakingscamera
Zoek in het register Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.
Beroepseed voor accountants. Bestuur en organisatie Praktijkopleidingen. Nieuwe varianten praktijkopleiding. Nieuws en Agenda. Over de NBA. Zoek in het register. Zoek een accountant op achternaam zonder voorvoegsel en met speciale tekens. Gevonden: 0 resultaten. Niet alle informatie uit het register is openbaar te raadplegen.
steps
Wat is het verschil tussen een AA-accountant en RA-accountant? Het verschil tussen een AA-accountant en RA-accountant, u vindt het hier!
Een AA-accountant houdt zich vooral bezig met de administratie en het maken van een jaarrekening die hij zelf maakt, beoordeelt of controleert. Een AA-accountant is vooral een adviseur op fiscaal gebied en werkt voor het midden en kleinbedrijf. AA staat voor Accountant Administratieconsulent. Deze accountants zijn in het bezit van een HBO diploma.
boekhouder accountant
AA-accountant.
Gezien de hoge eisen die aan een accountant worden gesteld, is het niet gek dat de titel AA beschermd is. Je mag je pas AA-accountant noemen als je de Praktijkopleiding AA voltooid hebt en ingeschreven staat in het accountantsregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.
FAQ.
Het keuzevak MO is een pre, maar geen vereiste. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN AA EN EEN RA? AA en RA zijn beiden wettelijk beschermde titels. In de wet is opgenomen dat beide accountants wettelijke jaarrekeningcontroles mogen uitvoeren. In de praktijk voeren meer RA's' dan AA's' jaarrekeningcontroles uit.
Accountant-administratieconsulent Wikipedia.
In 2016 is een nieuwe opleidingstructuur van kracht geworden. De titel AA is hierin voorbehouden aan accountants die via een opleiding in het hbo worden opgeleid, de titel RA voor accountants die worden opgeleid via het wo. Beide titels kennen een assurance-variant met certificeringsbevoegdheid voor de jaarrekening en een accountancy-variant zonder certificeringsbevoegdheid.
Heidinga AA Accountants AA Accountants.
1 2 3 81 Volgende. WIE WE ZIJN. WAT WE DOEN. 9492 TD UBBENA. Inloggen in gezamenlijk fiscaal dossier. Uploaden van bestanden. Hulp op afstand. Nieuwsbrieven MKB en agrarische sector. 2018 Heidinga Accountants Zeijerstroeten 26 9492 TD Ubbena t. 0592 291539 e.

Contacteer ons