Bedrijfsadvies


Wij beantwoorden complexe vraagstukken

Ons administratiekantoor in Groesbeek bij Nijmegen biedt uitgebreide begeleiding op het gebied van administratie en fiscale zaken. Zo kun je bij ons terecht voor belastingadvies, ingewikkelde belastingaangiften, enzovoorts. Daarnaast zijn wij er ook voor je om grondig onafhankelijk bedrijfsadvies te bieden voor de meer gecompliceerde vraagstukken. Wij geven onder andere advies over:

Bedrijfsbegeleiding

Ben jij een DGA of heb jij een onderneming in Groesbeek met groeiambities? Wij zijn er voor je om specialistische begeleiding te bieden met een regelmaat die bij jou past. Samen met zowel een consultant en de directie zullen de cijfers van de onderneming worden besproken. Een doel hierbij is winstvergroting door middel van het aanpassen van bijvoorbeeld de product- en marktstrategie. Natuurlijk zijn facetten zoals belastingadvies, personeelszaken, marketing en financiering ook zeer belangrijk. Wij streven ernaar om winstgevend en voortdurend advies te bieden.

Wij werken bij OAMKB enkel en alleen met senior-adviseurs die, dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, de beste service kunnen leveren. Deze adviseurs zullen nergens voor terugdeinzen. Sterker nog, zij zien complexe problemen juist als een uitdaging en zullen gedegen te werk gaan. De consultant waarmee jij uiteindelijk zult samenwerken zal een goede kennis hebben van zowel jouw onderneming als jouw privésituatie. Dit zorgt ervoor dat een volledige inventarisatie van de bekende en onbekende risicogebieden kan worden uitgevoerd. Wij bieden altijd de beste opties, zowel op financieel gebied als op juridisch en fiscaal gebied. Onze werkzaamheden voeren wij systematisch en effectief uit. De belastingadviseur, notaris en advocaat kunnen effectief werken en kosten besparen doordat de consultant ook fungeert als regisseur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die OAMKB Berg en Dal voor jou kan bieden op het gebied van begeleiding bij belastingadvies? Voel je vrij om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo kun jij ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw onderneming.
 

 

 

Nu meer weten!