OAMKB en Juridische zaken

OAMKB biedt juridische hulp

Wij werken samen met HBO juristen om voor iedereen een oplossing op maat te kunnen bieden. Juist omdat OAMKB nu samenwerkt met HBO juristen kunnen wij onze klanten nu een totaalpakket aanbieden. Bij het accountantskantoor van OAMKB ben je aan het juiste adres; hier vind je zowel juridische en financiële hulp. Wij staan voor een gedegen oplossing die bij jouw onderneming past.

Ons vernieuwende juridisch adviesbureau biedt met de hulp van HBO juristen uit het gehele land oplossingen op maat. Hierbij bieden wij ook een vast tarief dat vooraf met jou wordt afgesproken en is getoetst door een senior jurist, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Samenwerken met de accountants van OAMKB is betaalbaar en duidelijk.

Als je reeds een klant bent van OAMKB en je hebt juridische vragen omtrent jouw onderneming, dan zal de administrateur of adviseur je doorverwijzen naar een HBO jurist die paraat staat om al jouw vragen te beantwoorden. Uiteraard staan wij klaar om jouw feedback te vernemen en om jou waar nodig te assisteren.

Daarnaast staat er ook een juridische helpdesk klaar met gratis advies. Hier kun je altijd eerst terecht. Bij meer gecompliceerde vragen die veel tijd vergen om op te lossen bieden wij een offerte ter goedkeuring. Op deze manier hebben beide partijen duidelijk inzicht in de vraagstukken.

De accountants van OAMKB bieden voor elke onderneming betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies. Om te weten te komen wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, kun je contact met ons opnemen voor een gratis offerte.

 

 

Nu meer weten!