Oplossingen

Bij OAMKB denken wij in oplossingen. Samen met onze medewerkers zijn wij een proactieve organisatie die samen met jou de mogelijkheden voor jouw onderneming wil verkennen. Wij bieden onder andere oplossingen voor de volgende onderwerpen:

Verder werken wij samen met HBO juristen om de juiste juridische ondersteuning te kunnen bieden voor jouw onderneming. Zo zorgen wij ervoor dat je wordt voorzien van het beste advies voor jouw onderneming in Groesbeek bij Nijmegen.

Als jij ons administratiekantoor het werk laat doen, of je werkt met ons samen, dan hoef je geen boekhouder in te huren. Met onze hulp kun je dus jaarlijks flink wat geld besparen.
Wij werken samen met verschillende accountants in Groesbeek, maar wij hebben ook onze eigen accountants. Bij OAMKB is alles mogelijk; alles wordt naar wens op maat gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld een optie om een boekhoudpakket af te nemen wat je ofwel zelf ofwel door ons kunt laten bijhouden.

De diensten die wij als administratiekantoor bieden zijn allen van een hoog niveau en overal bereikbaar. Daarnaast bieden wij een persoonlijke online adviseur waarmee je vrijwel op elk gewenst moment in contact kunt komen door middel van bellen, e-mailen of appen. Afspreken via Skype is ook een mogelijkheid; op deze manier worden weer enkele autoritten uitgespaard. Wij staan altijd voor je klaar, of je nu administratie in Groesbeek bij Nijmegen zoekt of elders. Bovendien maken wij de boekhouding graag inzichtelijk, zodat direct duidelijk wordt waar je op kunt besparen en hoe je de inzichten in de cijfers effectief toe kunt passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online accountancy voor jouw onderneming? Je kunt het zelf uitproberen of een vrijblijvende offerte aanvragen.